Med bako-peppar är det väl som med curry - varje familj har sin egen blandning. Då hjälper det inte om man får tag på fel sort :)
När färsröran kokade gjorde jag i ordning dagens middag också genom att lägga fläskkarré i marinad. Mycket citronsaft och vitlök gjorde att det var ljuvligt att sätta tänderna i dem idag :)
Receptet? Här är det! Jag minns dock inte var jag hittade det...
Citron- och vitlöksmarinerade kotletter 4 port
4 kotletter
marinad:
0,5 dl citronsaft
olivolja
4 klyftor vitlök, pressade eller hackade
1 msk dragon
paprikapulver
Lägg kotletterna i marinaden 6-8 timmar eller över natten.
Häll av marinaden, torka av kotletterna och krydda med paprikapulver.
Stek kotletterna.
Lägg en klick smör på varje kotlett som får smälta ut och servera med cole slaw.
1 comment:
Gud, så sugen jag blir..*S*Det blir nästa matlagningsprojekt!
Post a Comment